سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

من اوزاخ سفره یوللانان گمی

سنی ترک ائدیرم بیر لیمان کیمی

قوخما آیرلیخدان بوراخ الیمی

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

دونیادا نه قدر سئوگی وار بیل کی

سن منیم دیلیمین ازلی ، ایلکی

قوخما آیرلیخدان،اولوم دییل کی

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

سن هله بیلمیسن آیرلیخ نه دیر

هر سفر کونلونو سیخیر، ایللدیر

آیرلئخ جیسمیدی، روح سنینله دیر

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

قورخولو اینتیظار وار آغلار گوزونده

نئچه یالواریش وار بیر جه سوزونده

بیر گون بیلجکسن ائله سن اوزونده

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

نه فرقی، یاخینام یا کی اوزاغام

هله کی سنینم نه قدرساغام

اولسم او دونیادان قایئداجاغام

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

گوز یاشی عبث دیر توکوب گئدجم

کونلومو اودلارا یاخیب گئدجم

من سنه ،هامی یا ثبوت ادجم

سئوگی آیرلیخدان، گوجلودو والله

 

شیرزاد




تاریخ : | 3:51 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
همانگونه که ما خرمشهر رابا فریادهای « یا حسین» آزاد کردیم ، رمز آزادی قره باغ نیز در همین شعار « یا حسین » نهفته است

خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان

به گزارش آران نیوز به نقل از موسسه تاریخ و فرهنگ ایران دانشگاه تبریز ، مهدی نعلبندی پژوهشگر مسائل قفقاز روز پنج شنبه گذشته در سمینار علمی « منازعه قره باغ ، دلایل و پیامدها» که  با حضور فعالان آزادی قره باغ جمهوری آذربایجان در دانشگاه تبریز برگزار گردید ، گفت : در این جلسه و در حضور میهمانان آذری قصد ندارم صرفا حرفهای خوشایند بزنم بلکه باید سخنان مفید مطرح کرد. وی با اشاره به انتظار مردم مسلمان جمهوری آذربایجان از ایران گفت : ما نیز متقابلا از شما انتظاراتی داریم.

نعلبندی با بیان اینکه آزادی قره باغ زمانی زیر سوال رفت که محاربه قره باغ تبدیل به مناقشه و سپس تبدیل به مساله گردید گفت:زمانی قره باغ می توانست از طریق دیپلماسی و مذاکره حل شود که دولت مقتدر مسلمانی مانند ایران در گروه مینسک عضویت داشت و گرنه دولتهای مسیحی عضو  این گروه هیچ گاه قره باغ را به آذربایجان بر نخواهند گرداند.

این کارشناس ارشد مسائل سیاسی در ادامه افزود: آزادی قره باغ نیازمند صلاح الدین هاست ، وی با اشاره به دو سفر خود در سالهای 2001 و 2010 به جمهوری آذربایجان گفت : متاسفانه آزادی قره باغ به عنوان یک مطالبه عمومی در حال افول است و این مایه نگرانی است.

نعلبندی در ادامه گفت : چنانچه مردم و حاکمیت آذربایجان به صورت جدی در مسیر آزادی قره باغ حرکت کنند به طور حتم همان کسانی که خرمشهر را آزادی نمودند ، این بار نیز برای آزادی قره باغ اقدام خواهند نمود.

پژوهشگر مسائل قفقاز در ادامه صحبتهای خود به  مکانیسم باطلی که در جمهوری آذربایجان برای آزادی قره باغ ترسیم شده اشاره نموده و گفت : اکنون شاهد هستیم که مردم منتظر آزادی قره باغ توسط سربازان و نظامیان هستند،آنان نیز به فرماندهان خود چشم دوخته اند و این فرماندهان نیز به نوبه خود منتظر فرماندهان رده بالاتر و نهایتا وزیر دفاع هستند و وزیر دفاع نیز منتظر موضع گیری رئیس جمهور و متاسفانه رئیس جمهور منتظر اقدام گروه مینسک است و طبیعی است که با این مکانیسم هیچ گاه قره باغ آزاد نخواهد شد.

مهدی نعلبندی در پایان با اشاره به تبلیغات غیر واقع پیرامون قره باغ اظهار داشت : متاسفانه عزم جدی برای آزادی قره باغ دیده نمی شود و گرنه راه آزادی قره باغ مشخص است. همانگونه که ما خرمشهر رابا فریادهای « یا حسین» آزاد کردیم ، رمز آزادی قره باغ نیز در همین شعار « یا حسین » نهفته است.




تاریخ : | 9:22 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
گلچینی از بیانات رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران

1? سرمایه‌گذاری انسانی

انتخابات سرمایه‏گذارى عظیم ملت ایران است؛ مثل این‌که شما سرمایه‏ى سنگین و عظیمى را در بانک می‌گذارید، بانک با آن کار می‌کند و شما از سودش استفاده می‌کنید؛ انتخابات یک چنین چیزى است. ملت ایران سرمایه‏گذارى عظیمى را می‌کند، سپرده‏گذارى بزرگى را انجام می‌دهد و سود آن را می‌برد.

آراء یکایک شما مردم سهمى است از همان سرمایه‏گذارى و سپرده‏گذارى. هر رأیى که شما در صندوق مى‏اندازید، مثل این است که یک بخشى از پول آن سپرده را دارید تأمین می‌کنید. یک رأى هم اهمیت دارد.

هرچه انتخابات پرشورتر باشد، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد؛ براى ملت ایران حرمت بیشترى خواهند گذاشت؛ دوستان شما هم در دنیا خوشحال می‌شوند. عظمت ملت ایران را حضور مردم در انتخابات نشان می‌دهد.

بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

2? ثمره مردم‌سالاری دینی

انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشى نیست. پایه‏ى نظام ما همین انتخابات است. یکى از پایه‏ها، انتخابات است. مردم‏سالارى دینى با حرف نمی‌شود؛ مردم‏سالارى دینى با شرکت مردم، حضور مردم، اراده‏ى مردم، ارتباط فکرى و عقلانى و عاطفى مردم با تحولات کشور صورت می‌گیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانى و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست.

این مردم‏سالارى، عامل پایدارى ملت ایران است. این‌که شما توانسته‏اید در طول این سى‌سال از نهیب ابرقدرت‌ها نترسید، این‌که ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربه‏ى اساسى به شما بزنند، این‌که جوانان کشور در ورود به میدان‌هاى گوناگون این شجاعت و اخلاص را نشان می‌دهند، ناشى از مردم‏سالارى دینى است.

بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

3? هدیه‌ی امام

انتخابات نماد حرکت اسلامى در کشور ماست. انتخابات، هدیه‌ى اسلام به ملت ماست. امام بزرگوار ما حکومت اسلامى به روش انتخاباتى را به ما یاد داد. حکومت اسلامى در ذهن‌ها و خاطره‌ها به شکل خلافت‌هاى موروثى به یادگار مانده بود؛ خیال مى‌کردند حکومت اسلامى یعنى مثل خلافت بنى‌امیه و بنى‌عباس یا خلافت ترکان عثمانى؛ یک نفر با نام و شکل ظاهرى خلیفه، اما با باطن و عمل فرعون و پادشاهان مستبد؛ بعد هم که از دنیا مى‌رود، یک نفر را به جاى خود معین کند.

در ذهن مردم دنیا، حکومت اسلامى به این شکل تصویر مى‌شد؛ که بزرگترین اهانت به اسلام و حکومت اسلامى بود. امام، حکومت اسلامىِ به روش انتخابات مردم و حضور مردم و تعیین منتخب مردم را – که لبّ اسلام است – بار دیگر براى مردم ما معنا کرد و در جامعه‌ى ما تحقق بخشید.

بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینى (ره) 14/3/84

4? مسئله‏ى اول، شرکت در انتخابات

انتخاب رئیس جمهور یعنى انتخاب رئیس قوه‏ى مجریه و کسى که اغلب امکانات کشور در اختیار اوست. و مى‏بینید اگر چنان‌چه رئیس جمهورى شور و نشاط و شوق و اراده داشته باشد، چه خدمات بزرگى را براى این کشور انجام می‌دهد؛ می‌خواهند این نباشد.

من عرض می‌کنم: همه باید اصرار داشته باشید که در انتخابات شرکت کنید. به نظر من مسئله‏ى اول در انتخابات، مسئله‏ى انتخاب این شخص یا آن شخص نیست؛ مسئله‏ى اول، مسئله‏ى حضور شماست. حضور شماست که نظام را تحکیم می‌کند، پایه‏هاى نظام را مستحکم می‌کند، آبروى ملت ایران را زیاد می‌کند، استقامت کشور را در مقابل دشمنى‏ها زیاد می‌کند و دشمن را از طمع ورزیدن به کشور و از فکر ضربه زدن و توسعه و فساد و فتنه منصرف میکند. این یک مسئله‏ى بسیار مهم است؛ پس مسئله‏ى اول، شرکت در انتخابات است.

بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ 2/22//1388

5? برای حضور حداکثری تلاش کنید

مسأله‌ى اول، مشارکت است. در زمینه‌ى مشارکت مردم، هر طور که مى‌توانید، روى خانواده‌ها و دوستانتان کار کنید. مشارکت، یکى از اساسى‌ترین مسائل است. حضور مردم براى پیشرفت و صیانت کشور لازم است. نه این‌که اگر عده‌ى زیادى شرکت نکردند، این‌ها به نظام «نه» گفته‌اند؛ به‌هیچ‌وجه این‌طورى نیست.

آن‌هایى که به‌خاطر «نه» گفتنِ به نظام نمى‌آیند، درصد خیلى کمى‌اند. یک‌عده به‌خاطر بى‌حالى نمى‌آیند؛ یک‌عده به‌خاطر بى‌حوصلگى نمى‌آیند؛ یک‌عده روز جمعه کار دیگرى دارند و نمى‌آیند؛ این‌ها را شما راه بیندازید. والّا کسانى‌که معتقد به نظام و قانون اساسى نیستند و دلشان براى بیگانگان و نفوذ آن‌ها پر مى‌زند و منتظر آمدن بیگانگان هستند، درصد بسیار کمى‌اند.

بیانات در دیدار دانشجویان بسیجى 5/3/1384

6? رأی دادند تا نه بگویند!

این‌ها هیچ‌وقت دست از بدگویى کردن نسبت به جمهورى اسلامى و هر تشکیلاتى در دنیا که با آن موافق نباشند، برنمى‌دارند. اگر مردم ایران در یک انتخابات پرشور شرکت کنند، یک‌طور حرف مى‌زنند؛ اگر شرکت نکنند، یک‌طور دیگر حرف مى‌زنند… در انتخابات دوم خرداد سال هفتادوشش- که انتخابات پرشورى شد؛ جمعیت عظیمى شرکت کردند که البته بى‌سابقه نبود و آن درصد قبلاً هم در بعضى از انتخابات‌هاى دیگر شرکت کرده بودند؛ اما در آن انتخابات درصد بسیار خوبى شرکت کردند- رادیوهاى بیگانه گفتند ملت ایران جمع شدند و رأى در صندوق‌ها ریختند، براى این‌که به جمهورى اسلامى بگویند نه! شما را به خدا ببینید؛ مردم به دعوت رهبرى، نظام و مسؤولان آمدند و مسؤولى را براى جمهورى اسلامى انتخاب کردند. وقتى که شلوغ بود و جمعیت پاى صندوق‌ها با درصد بالا شرکت کردند، آن‌طور گفتند؛ در انتخابات شوراها هم که در شهرهاى بزرگ، مخصوصاً تهران، شرکت مردم خیلى پایین بود، باز گفتند مردم شرکت نکردند؛ یعنى به جمهورى اسلامى گفتند نه! بنابراین و به‌نظر آن‌ها اگر مردم در انتخابات شرکت کنند، گفته‌اند نه؛ اگر شرکت هم نکنند، گفته‌اند نه! تبلیغات دشمن این‌گونه است. هرچه هم مردم شرکت کنند، تبلیغات دشمن هست.

دیدار استادان و دانشجویان قزوین26/9/1382

7? آبروی ملی

از حدود یک سال پیش، دستگاه‌هاى تبلیغاتى دشمنان ملت ایران، با یک شیب ملایمى شروع کردند علیه این انتخابات حرف زدن و اقدام کردن و مطلب ساختن؛ دستگاه‌هاى امنیتى‏شان هم مشغول شدند به خبرگیرى و گمانه‏زنى و پیشنهاد دادن. روى این انتخابات حساسند… در درجه‏ى اول، هدفشان تعطیل شدن انتخابات است که انتخابات نباشد… درست در نقطه‏ى مقابل خواست دشمنان، همه‏ى ما باید در انتخابات حضور فعالى داشته باشیم. انتخابات آبروى ملى ماست؛ انتخابات یکى از شاخص‌هاى رشد ملى ماست؛ انتخابات وسیله‏اى براى عزت ملى است. وقتى ببینند که ملت ایران با شور و با شعور و با درک کامل و آگاهى پاى صندوق‌هاى رأى می‌روند، معنایش چیست؟ معنایش این است ملت براى خود حق و توان تصمیم‏گیرى قائل است؛ می‌خواهد در آینده‏ى کشور اثر بگذارد و مسئولان کشور و مدیران اصلى کشور را انتخاب کند.

بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ /1388/2/22

8? بهانه‌های بنی‌اسراییلی!

بنده معتقدم که در این انتخابات، ملت باید به عنوان یک تکلیف و یک حق شرکت کند… دشمنان ما مى‌خواهند اصلاً انتخابات برگزار نشود. چرا؟ براى این‌که بتوانند شاهدى بیاورند که در ایران مردم‌سالارى و دمکراسى نیست. وقتى ما انتخابات برگزار مى‌کنیم، حربه‌ى آنها گم مى‌شود. بنابراین اولین خواسته‌هاى آن‌ها برگزار نشدن انتخابات است… گام دوم این است که اگر نتوانستند، انتخابات را متهم کنند. خواهند گفت در انتخابات تقلب شده؛ خواهند گفت انتخابات تبعیض‌آمیز است؛ خواهند گفت چرا فلانى رد صلاحیت شد… آن‌جایى هم که رد صلاحیت نیست، باز همین حرف‌ها را مى‌گویند. در انتخابات دور دوم شوراها مطلقاً رد صلاحیت نبود. همان آدم‌هایى که واقعاً به نظام عقیده‌یى ندارند، آمدند در انتخابات شرکت کردند و به‌خاطر بى‌اعتنایى مردم رأى هم نیاوردند؛ اما باز هم حرف مى‌زنند! به‌هرحال این‌ها انتخابات را زیر سؤال مى‌برند. دشمن با یک انتخابات موفق، سراسرى و پُرشور مخالف است.

بیانات در دیدار دانشجویان و اساتید دانشگاه‌هاى استان کرمان 19/2/84

9? از کاه، کوه نسازید!

انتخابات در دوره‏هاى گذشته سالم بوده. در مواردى که شبهاتى پیش مى‏آمد، ما فرستادیم تحقیق کردند، دنبال کردند. در یکى از مجالس گذشته شایعاتى پیدا شد، بعضى‏ها دلایلى آوردند، حرف‌هایى زدند که انتخابات ناسالم است؛ توقع داشتند که در برخى از شهرهاى مهم از جمله تهران، انتخابات ابطال شود. ما افراد وارد و مطلعى را فرستادیم تحقیق کردند، مطالعه کردند؛ دیدند نه، خدشه در انتخابات نیست. در بین هزارها صندوق ممکن است در دو تا، پنج تا صندوق خدشه‏هایى به وجود بیاید. این، انتخابات را خراب نمی‌کند. این هم مال بعضى از اوقات بوده است. گاهى یک گروهى، یک جناحى – از این جناح‌هاى معمولى کشور که شماها این جناح‏بندى‏ها را می‌شناسید – که بر سر کار بودند، نتیجه‏ى انتخابات به ضرر آن‌ها و به نفع جناح مقابل شده؛ مکرر این اتفاق افتاده. چطور این انتخابات را کسى ممکن است زیر سؤال ببرد؟

بیانات در دیدار جمعى از معلمان، پرستاران و کارگران 9/2/1388

10? ورودى‌هاى میدان سیاست باید کنترل شود

یقیناً ورودى‌هاى میدان سیاست باید کنترل شود. میدانِ اداره‌ى کشور و مدیریت کشور است؛ مگر شوخى است؟ یک کشور را مى‌خواهند دست یک نفر بسپرند؛ لذا باید ورودى‌هاى این میدان کنترل شود و معلوم گردد کسى که دارد مى‌آید، کیست؛ اصلاً عُرضه‌ى این کار را دارد یا ندارد؛ بعد، اعتقاد به این کار دارد یا ندارد؛ بعد، اصلاً مى‌فهمد در کشور چه کار باید کرد یا نه. ملاک‌هایى وجود دارد؛ باید کسانى باشند که این ملاک‌ها را ببینند و بسنجند؛ قانون اساسى این را پیش‌بینى کرده. شما معیارها را مى‌دانید. خوشبختانه کشور ما کشور جوانى است؛ لذا چهره‌ى جوان کشور اقتضاء مى‌کند که یک نشاط خوب و قوى و جوانانه در کل دستگاه اجرایى وجود داشته باشد. نگاه کنید ببینید واقعاً چه کسى طرفدار انقلاب و طرفدار دین و طرفدار عدالت و طرفدار عدم تبعیض بین فقیر و غنى است؛ چه کسى کفایت و دنبال‌گیرى و نشاط لازم را دارد؛ چنین کسى را پیدا کنید.

بیانات در دیدار دانشجویان بسیجى 5/3/84

11? از جاده‌ی انصاف خارج نشوید

کسانى که براى انتخابات خود را نامزد می‌کنند، بدانند که انتخابات یک وسیله‏اى است براى بالا بردن توان کشور، براى آبرومند کردن ملت؛ انتخابات فقط ابزارى براى قدرت‏طلبى نیست. اگر بناست این انتخابات براى اقتدار ملت ایران باشد، پس نامزدها بایستى به این اهمیت بدهند و این را در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان و در حضورشان رعایت کنند. مبادا نامزدها در اثناى فعالیت‌هاى انتخاباتىِ خودشان جورى رفتار کنند و حرفى بزنند که دشمن را به طمع بیندازند. رقابت‌ها را منصفانه کنند، حرف‌ها را منصفانه کنند، از جاده‏ى انصاف خارج نشوند. خوب، به طور طبیعى هر نامزدى حرفى دارد و حرف مقابل خود را رد میکند؛ این رد و ایراد فى نفسه اشکالى ندارد؛ اما مشروط بر این‌که تویش بى‏انصافى نباشد، کتمان حقیقت نباشد. میدان براى همه باز است؛ بیایند در میدان انتخابات خود را بر مردم عرضه کنند. اختیار با مردم است؛ مردم هر جورى که فهمیدند، تشخیص دادند، هشیارى آن‌ها به آن‌ها کمک کرد، ان‏شاءاللَّه همان جور عمل خواهند کرد.

بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) 1/1/1388

12? مردم چه تقصیری دارند؟

آن کسانى هم که دستى در تبلیغات دارند، فضاى سیاسى کشور را آشفته نکنند؛ بدگویى از این، اهانت به آن، معارضه‌ى جناح‌هاى سیاسى با هم. مردم چه تقصیرى کرده‌اند که بایستى ذهن آن‌ها به خاطر انگیزه‌هاى مختلف سیاسى اشخاص و گروه‌ها و جناح‌ها و مجموعه‌ها، آشفته و مغشوش شود. این‌ها بگذارند فضاى انتخابات سالم باشد. البته هرکس حق دارد از خود و نامزد انتخاباتى خود دفاع و حمایت کند؛ این مانعى ندارد. تبلیغات در حد متعارف و بدون اسراف و زیاده‌روى، خیلى خوب است؛ اما اهانت، تخریب و بدگویى – این‌کارهایى که جزو رسوم زشت بعضى از کشورهاى غربى است – را کنار بگذارند؛ بگذارند مردم در یک فضاى آرام، با تشخیص، با بصیرت و بدون سراسیمگى انتخاب کنند.

خطبه‌هاى نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی 2/8/1385

13? رحمت الهی آلوده نشود

بعضى از تخریب‌ها البته از روى بى‌توجهى بود؛ بعضى از آقایان و نامزدها یا طرفداران آن‌ها با محاسباتى، حرف‌هایى نسبت به نظام زدند که واقع‌بینانه نبود؛ خیلى از مثبتات نظام، از کارهاى بزرگ نظام نادیده گرفته شد و سیاه‌نمایى شد. و پیشرفت‌هاى عظیمى که به وسیله‌ى دولت‌ها در این سال‌ها به وجود آمده، ندیده گرفته شد؛ این‌ها از روى غفلت بود، لیکن بعضى از این تخریب‌ها از روى غفلت نبود. تعدادى از نامزدهاى انتخابات ریاست جمهورى مورد تخریب قرار گرفتند؛ تخریب‌هاى غیر منصفانه و ناجوانمردانه… این، حادثه‌ى بدى بود. رحمت الهى را نباید با این‌گونه کارها آلوده کرد.

بیانات در دیدار رئیس و مسؤولان قوه‌قضائیه و خانواده‌هاى شهداى فاجعه‌ هفتم تیر

7/4/1384

14? آب در آسیاب دشمن نریزید

دشمنان ایران و ایرانى می‌دانند که مایه‏ى ایستادگى و اقتدار این ملت و اراده‏ى مستحکم او، همین ایمان اسلامى او بود؛ می‌خواهند این را از او بگیرند. آن‌ها تبلیغات جهانى را در همین جهت سازماندهى می‌کنند. ما باید هوشیار باشیم؛ مسئولین ما باید هوشیار باشند؛ نامزدهاى انتخابات باید هوشیار باشند. مبادا نامزدهاى انتخابات ریاست جمهورى در تبلیغات خود براى دل‌خوشى دشمنان حرفى بر زبان جارى کنند. رضایت خدا را باید در نظر گرفت، رضایت اولیاء را باید در نظر گرفت. آن چیزى را باید معیار قضاوت قرار داد که مایه‏ى ایستادگى ملت است، مایه‏ى استحکام ملت است، مایه‏ى استقامت مردم است و او پایبندىِ محکم به اسلام است.

بیانات در جمع تعدادى از خانواده‏هاى شهداء 3/3/1388

15? مردم را نگران نکنید

نامزدهاى محترمى که تاکنون نام‏نویسى کرده‏اند و مشغول تبلیغات و اظهاراتى هستند… سعى کنند با انصاف عمل کنند. اثبات و نفى‏شان با توجه به حق و صدق باشد. چیزهایى را که انسان می‌شنود، باور نمی‌کند که از زبان نامزدها و آن کسانى که دنبال این مسئولیت‌ها هستند، از روى صدق و صفا خارج شده باشد. گاهى انسان حرف‌هاى عجیب و نسبت‌هاى عجیبى می‌شنود. این حرف‌ها مردم را نگران می‌کند؛ کسى را هم به گوینده‏ى این حرف‌ها دلبسته و علاقه‏مند نمی‌کند! نامزدهاى محترم توجه داشته باشند: اذهان عمومى را تخریب نکنند. این همه نسبت خلاف دادن به این و آن، تخریب‌کننده‏ى اذهان مردم است؛ واقعیت هم ندارد؛ خلاف واقع هم هست. بنده که از همه‏ى این آقایان اوضاع کشور را بیشتر می‌دانم و بهتر خبر دارم، می‌دانم که بسیارى از این مطالبى که بعنوان انتقاد درباره‏ى وضع کشور و وضع اقتصاد و این‌ها می‌گویند، خلاف واقع است؛ اشتباه می‌کنند. ان‏شاءاللَّه اشتباه است. امیدواریم که خداوند متعال براى این ملت خیر و صلاح و آبادانى کامل را مقدر فرموده باشد.

بیانات در جمع مردم استان کردستان‏ در میدان آزادى سنندج‏ 1388/2/22

16? اختیارات بی‌نظیر در اختیار رییس‌جمهور

انتخابات یک حادثه‌ى مهم است؛ چون مردم اختیار کشور را براى مدت چهار سال به دست انسانى خواهند داد؛ و اوست که مى‌تواند در این مدت بودجه و درآمد و نیروى انسانى و سازمان‌هاى کشور را به‌کار بگیرد؛ یا درست، یا خداى نکرده نادرست؛ یا کامل، یا خداى نکرده ناقص؛ یا همراه با صحت عمل، یا خداى نکرده دچار شائبه‌هاى سوءعمل؛ یا با توجه به نیازهاى مردم، متوجه به باز کردن گره‌هاى زندگى مردم، متوجه به رفع مشکلات انبوهى که وجود دارد، یا خداى نکرده بى‌اعتنایى به این‌ها. پس انتخابات از این جهت بسیار مهم است که ملت ایران مى‌خواهد اداره‌ى کشور را براى چهار سال به دست انسانى بسپرد که از لحاظ قانونى اختیارات بسیار وسیعى دارد، امکانات بى‌نظیرى در اختیار دارد و مى‌تواند ملت و کشور را چهار سال و یا حتّى بیش از چهار سال جلو ببرد؛ و مى‌تواند متوقف نگه دارد یا خداى نکرده به عقب برگرداند.

بیانات در مراسم شانزدهمین سالگرد ارتحال امام خمینى (ره) 14/3/1384

17? توصیه به نامزدها

به آقایان محترمى که در این میدان هستند، این چند توصیه را عرض مى‌کنیم: در تبلیغاتشان ارزش‌هاى نظام را ندیده نگیرند؛ همدیگر را تخریب نکنند و از دادن آمارهاى سست بپرهیزند… با مردم با کمال صداقت حرف بزنند؛ هرچه عقیده‌شان هست، به مردم بگویند. اگر بخواهند در دل مردم اثر بگذارند، این صداقت، بیشتر در دل مردم اثر مى‌گذارد. آن چیزى که حقیقتاً عقیده و نیت آن‌هاست، آن را به مردم بگویند؛ اختیار با مردم است که چیزى را انتخاب کنند. وحدت ملى را خدشه‌دار نکنند. طورى نباشد که به خاطر جذب یک دسته یا یک گروه، حرفى بزنند که وحدت ملت خدشه‌دار شود. وعده‌هایى که معلوم است نمى‌توانند به آن‌ها عمل کنند، به مردم ندهند. آن‌چه که در چارچوب قانون اساسى است و امکانات مملکت از امکانِ آن حکایت مى‌کند، آن را به مردم بگویند. بله، به مردم قول بدهند که اگر رأى آوردند، با همه‌ى قوا و قدرتِ خودشان و با اتّکال به خدا و با اتّکاى به مردم، مدیریت عالى و کلان کشور را در دست مى‌گیرند و پیش مى‌برند؛ «خذها بقوّة»؛ با قوت این مأموریت را به دست بگیرند و پیش بروند و در هیچ‌جا ضعف نشان ندهند.

بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران 28/2/1380

18? همیشه نگران تبلیغاتم

یکى از کارهایى که بنده – چه در تبلیغات انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست جمهورى – همیشه نگران آن هستم، این است. نه خودشان تبلیغات پُرخرج کنند، نه به طرفدارانشان اجازه دهند. بعضى افراد ممکن است بگویند به ما ربطى ندارد؛ این کار پُرخرج را دیگران مى‌کنند. شما بگویید نکنند. خوشبختانه آن‌گونه که اطّلاع پیدا کردم، ساعت‌هاى فراوانى براى نامزدها وقت گذاشته‌اند که از طریق تلویزیون و رادیو با مردم حرف بزنند… خیلى خوب؛ این بهترین تبلیغات است. رادیو و تلویزیون همه‌جا وجود دارد؛ چه نیازى هست که براى تبلیغات گوناگونِ رنگینى که بعضى جاها مى‌کنند، پول زیادى مصرف شود که احیاناً بعضى افراد هم نتوانند خودشان آن خرج را کنند و مجبور باشند از کسانى بگیرند و خداى نکرده وام‌دار شوند؟

بیانات در خطبه‌هاى نماز جمعه‌ى تهران 28/2/1380

19? گره را باز کنید!

مردم از دعواهاى سیاسى و اختلافات سیاسى و من خوبم و تو بدى خسته‌اند؛ مردم این چیزها را دوست نمى‌دارند. در کشور کارهاى زیادى هست که باید انجام بگیرد؛ کارهاى زیادى هم انجام گرفته است. مشکلات فراوانى وجود دارد که باید برطرف شود؛ گره‌هایى هست که باید باز شود. در کشور باید فساد ریشه‌کن شود؛ تبعیض نباشد؛ به طبقه‌ى مستضعف و محروم – بخصوص مستضعفینِ بى‌دست و پا – به‌طور ویژه توجه شود؛ این‌ها وظایف اسلامى ماست؛ وظایفى است که قانون اساسى بر دوش همه‌ى مسؤولان کشور گذاشته است؛ هیچ‌کس نمى‌تواند خود را از این کارها برکنار بدارد. دعواهاى لفظى، شعارهاى لفاظى‌گونه، اسم از مفاهیم مبهم و بى‌سروته آوردن، مشکل مردم را حل نمى‌کند؛ مردم احتیاج دارند به این‌که در میدان عمل و کار، با لجن‌هایى که نمى‌گذارد این دریاچه‌ى مصفا طراوت لازم را داشته باشد، مبارزه شود.

بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 25/3/1384

20? رییس جمهوری برای همه

اختلاف نظرهایى که در دوران انتخابات پیش مى‌آید، ممکن است کدورت‌هایى را بین بعضى از برادران و خواهران به‌وجود بیاورد؛ نگذارید این کدورت‌ها باقى بماند. فرض کنید یکى از شما دو رفیق، طرفدار یک نفر هستید؛ دیگرى هم طرفدار یک نفر دیگر. در مقام بحث و مجادله، شما مى‌خواهى حرف خودت را ثابت کنى؛ او هم مى‌خواهد حرف خودش را ثابت کند؛ لذا ممکن است از هم کدورت پیدا کنید. این کدورت‌ها روز جمعه باید زیر خاک دفن شود و تمام گردد. کسى که روز جمعه با انتخاب مردم برگزیده شد، او دیگر رئیس جمهور همه است؛ چه کسانى که به او رأى داده‌اند، چه کسانى که به دیگرى رأى داده‌اند… همه موظفند نسبت به کسى که رئیس جمهور شد، همکارى و همدلى نشان دهند. کسى که شوراى نگهبان او را تأیید کرده است، در واقع مُهر صلاحیت به او زده است. اختلاف و دعوا سر پیدا کردن صالح‌تر است.

بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 25/03/1384

 

 

منبع: دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای




تاریخ : | 11:23 صبح | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر

 

بزرگترین تابلو فرش جهان با موضوع مفاخر و تاریخ آذربایجان با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی رونمایی شد

خبرگزاری آران/سرویس تـــبریز

بزرگترین تابلو فرش جهان با موضوع مفاخر و تاریخ آذربایجان با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی رونمایی شد.

این تابلو فرش نفیس و منحصربه‌فرد که بزرگترین تابلو فرش جهان است به سفارش شهرداری تبریز بافته شده و پس از رونمایی در موزه شهر تبریز به نمایش عمومی گذاشته شد.

این تابلو فرش که مبین مفاخر و تاریخ آذربایجان است در ابعاد 22 متر مربع و با وزن تقریبی سه تن با یازده میلیون گره ترکی در رج شمار 50 با 30 درصد ابریشم و 70 درصد پشم به اندازه هفت در پنج متر و بیست سانتی متر بافته شده است.

تصویر امام خمینی(ره) نیز در سمت راست و تصویر مقام معظم رهبری در سمت چپ آن طراحی و بافته شده است.

در متن این تابلوفرش تصاویری از علامه عبدالحسین امینی، علامه سیدمحمدحسین طباطبایی، علامه محمدتقی جعفری، آیت اله شهید مدنی، آیت اله شهید قاضی طباطبایی، سیدعلی آقا قاضی، استاد شهریار، پروین اعتصامی، سردار شهید مهدی باکری، سردار حسن شفیع زاده، شیخ محمد خیابانی، ثقة الاسلام، ستارخان سردار ملی، باقرخان سالار ملی، جبار باغچه بان و میرزاحسن رشدیه قرار دارد.

آقای ناصر محمدیان طراح و بافنده این قالی نفیس است./




تاریخ : | 2:23 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
سالانه صـدها هـــزار هکتار از اراضی ایـــران بـه خاک جمهوری آذربایجــان ملحق می‌شود!
جهت حفظ خاکمان نیاز به ساحل‌بندی اصولی داریم که از هشت میلیارد تومان بودجه آن فقط 400 میلیون تزریق شده است

خبرگزاری آران/سرویس آذربایجان

 نماینده پارس‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: بودجه سال 92 بیشترین نقاط ضعف را در خود جمع کرده است.

به گزارش ایسنا،حبیب برومند در نطق میان دستور امروز خود در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: معمولا صاحبنظران اقتصادی برای بودجه سالانه هر مملکت نقاط ضعف و قوتی را تعریف می‌کند اما به نظر می رسد بودجه سالانه سال 92 بیشترین نقاط ضعف را در خود جمع کرده به طوری که نه تنها خودش از کسری بودجه رنج خواهد برد، مشکلات عدیده و بدهی‌های سال 91 نیز به آن اضافه می‌شود.

او ادامه داد: امسال به دلیل کمبود اعتبار، پروژه‌های زیر و درشتی ناتمام مانده است و عده‌ای زیادی از کاربران از کار بیکار مانده‌اند. هم چنین به خاطر عدم توجه جدی به بخش کشاورزی و صنعت، تولید در این بخش‌ها کاهش چشمگیری داشته و همین امر باعث بیکاری، تورم و آشفتگی در بازار کار و ارز و اقتصاد شده است.

برومند با بیان اینکه دولت فعلی بدون چاره‌اندیشی برای این موارد همه آنها را برای دولت بعدی به ارث می‌گذارد گفت: امیدواریم خداوند دولت آینده را یاری کند.

نماینده مردم پارس‌آباد در مجلس سپس به بیان مشکلات حوزه انتخابیه‌اش پرداخت؛ او از عدم تامین اعتبارات احداث سد بزرگ خدا آفرین انتقاد کرد و ادامه داد: در سال 83 احداث پروژه بزرگ پایاب خداآفرین که قرار بود سال 96 تکمیل شود و به بهره‌برداری برسد آغاز شد اما با گذشت 7 سال از آغاز این طرح فقط 28 درصد پیشرفت داشته است.

وی اضافه کرد: امسال به دلیل اینکه حتی 5 درصد اعتبار سالانه نیز به این پروژه تخصیص نیافته پیمانکاران آن یکی پس از دیگری کار خود را تعطیل می‌کنند و تاکنون بیش از 500 نفر از کارگران این پروژه هم بیکاری شده‌اند به علاوه با اینکه مقرر شده 400 میلیارد تومان از محل مهر ماندگار به سد خداآفرین تعلق بگیرد تاکنون حتی یک ریال هم به آن تخصیص پیدا نکرده است.

برومند در ادامه صحبت‌هایش به مزایای راه‌اندازی این طرح اشاره کرد و گفت: این پروژه به قدری مهم است که در صورت تکمیل می‌تواند 200 هزار هکتار اراضی مستعد دیمی مغان را به آبی تبدیل کند و سالانه بیش از 400 میلیارد تومان برای دولت سود داشته باشد و 35 هزار نفر را مشغول به کار کند اما در اثر بی‌مهری دولت نه تنها این سودها به دست نمی‌آید بلکه سالانه 800 میلیون مترمکعب از حق آبه ما در ارس از دست می‌رود.

این عضو کمیسیون حقوقی مجلس تاکید کرد: دولت به جای اینکه به فکر صرف صدها میلیون تومان برای پول انتقال آب خزر به دشتهای لم‌ یزرع باشد اجازه ندهد آبهای شیرین ما به هدر برود.

برومند مشکل دیگر حوزه انتخابیه‌اش رارسیدگی نکردن به کانال‌های قدیمی دشت مغان که 40 سال پیش ساخته شده دانست و گفت: این کانال‌ها بیش از 72 هزار هکتار از مرازع مغان را آبیاری می‌کند و به دلیل خاکی بودن سالانه 12 میلیارد متر مکعب آب از آنها نشت می‌کند.

نماینده پارس‌آباد در پایان صحبت‌هایش از رودخانه بزرگ ارس گفت که سالانه صدها هکتار اراضی خاک ایران را به خاک جمهوری آذربایجان ملحق می‌کند و ادامه داد: جهت حفظ خاکمان نیاز به ساحل‌بندی اصولی داریم که از هشت میلیارد تومان بودجه آن فقط 400 میلیون تزریق شده است.

خبرگزاری آران




تاریخ : | 2:16 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
نماینده مجلس : دولت جمهوری آذربایجان به تبلیغات ضد ایرانی رسانه های خود پایان دهد
رسانه های صهیونیستی مستقر در آذربایجان با هدف اختلاف افکنی بین اقوام مختلف ایرانی خود را مدافع حق و حقوق تیم تراکتورسازی نشان می دهند در حالی که تبریزی ها و آذری زبانان تمام هموطنان خود را دوست دارند و این رابطه عاطفی در ایران متقابل است

 

خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان

 

به گزارش آران نیوز  به نقل از ایرنا، محمداسماعیل سعیدی،نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران، از آنچه که دخالت آشکار این رسانه ها در امور داخلی ایران بیان کرد به شدت انتقاد و اظهار کرد: در این زمینه خواستار احضار سفیر این کشور به وزارت امور خارجه هستم.

وی، سوء استفاده از مباحث ورزشی بویژه تیم تراکتورسازی برای برخی امیال و اغراض سیاسی توسط رسانه های مزبور را مورد اشاره قرار داد و یادآوری کرد: تیم فوتبال تراکتورسازی یک تیم محبوب ایرانی است و کشور آذربایجان باید رسانه های خود را کنترل کند چرا که استمرار این روش برای دولت آذربایجان ممکن است گران تمام شود.

سعیدی ادامه داد: مردم تبریز و آذربایجان عاشق ایران اسلامی و پرچم مقدس کشورشان هستند و در صورت مداخله رسانه های صهیونیستی مستقر در جمهوری آذربایجان، به آنها واکنش تندی نشان خواهند داد.

وی گفت: رسانه های صهیونیستی مستقر در آذربایجان با هدف اختلاف افکنی بین اقوام مختلف ایرانی خود را مدافع حق و حقوق تیم تراکتورسازی نشان می دهند در حالی که تبریزی ها و آذری زبانان تمام هموطنان خود را دوست دارند و این رابطه عاطفی در ایران متقابل است.

سعیدی اظهار کرد: تمام ملت ایران، تیم تراکتورسازی را دوست دارند و از این تیم در جام باشگاه های آسیا حمایت می کنند.

 

گفتنی است به دنبال بازی مقتدرانه تیم تراکتوری سازی ایران در مقابل حریف اماراتی خود ، رسانه های آذری با برجسته سازی اقدام چند نفر تماشاگر غافل یا مغرض ؛ تحلیل های ضد ایرانی فراوانی منتشر نموده اند.




تاریخ : | 5:36 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
خبرگزاری آران
دالغا خاتین اوغلو مدیر مسئول سرویس اخبار ایران بخش انگلیسی خبرگزاری ترند طی میزگردی با حضور نمایندگان چند موسسه و رسانه غربی از تحریمها علیه ایران انتقاد کرد

خبرگزاری آران/سرویس آذربایجان 

دالغا خاتین اوغلو مدیر مسئول سرویس اخبار ایران بخش انگلیسی خبرگزاری ترند طی میزگردی با حضور نمایندگان چند موسسه و رسانه غربی از تحریم ها علیه ایران انتقاد کرد.

این میزگرد با حضور دو نماینده پارلمان جمهوری آذربایجان، راسیم موسی بیگ اف و عاصم ملازاده، همچنین نمایندگان موسسه چتم هاوس، "پروجکت آسوشیت" بریتانیا، روزنامه فایننشال تایمزو چند فعال رسانه ای غربی دیگر برگزار شد.

دالغا خاتین اوغلو در پاسخ به سوال روزنامه نگاران درباره تحریمها علیه ایران گفت که این تحریمها برخلاف آنچه که قبلا "هوشمند" توصیف شده بود،تحریم داروئی و کاهش صادرات دارو به ایران خلاف توافقات بین المللی می باشد.

خاتین اوغلو گفت که هدف تحریمها وادار کردن دولت ایران برای دست کشیدن از برنامه هسته ای می باشد، اما دولت ایران مصمم به ادامه این برنامه هست و هرچه میزان تحریمها بالا برده شود، احتمال تفاهم با ایران نا ممکن خواهد شد.بگفته وی، ایران این همه هزینه نمی دهد که دست آخر تسلیم شود.




تاریخ : | 5:16 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
خبرگزاری آران
پیوستن روسیه به جنگ قره باغ از طرف ارمنستان می‌تواند بر اساس برخی موافقت‌ها باشد

خبرگزاری آران/سرویس آذربایجان 

این تمایل هم برای استفاده از این فرودگاه برای حمله‌ی احتمالی به ایران نشأت می گیرد. هنگام جنگ با ایران فرودگاه خوجالی می تواند در دسترس آمریکا باشد.

پیوستن روسیه به جنگ قره باغ از طرف ارمنستان می‌تواند بر اساس برخی موافقت‌ها باشد.» این جمله را سرگی میخی اف، مدیر انیستیتوی همکاری خزر به خبرنگار آپا در مسکو گفته است. بر اساس گفته‌ی وی، اگر جنگ در قره باغ کوهستانی دوباره شروع شود، می تواند شرایطی به وجود آید که روسیه در جنگ شرکت کند: « اما مسکو رسما بیان نموده است که روسیه طرفدار حل صلح آمیز مناقشه‌ی قره باغ می باشد. اگر مسکو چنین میلی داشت خیلی وقت پیش در قره باغ مسبب جنگ می شد.

به اعتقاد این کارشناس روس، روسیه با افزایش قدرت نظامی‌اش در روسیه، می خواهد که از منافع ژئوپولیتیکی خودش محافظت کند: « امروزه روسیه تنها ارمنستان را مسلح نمی‌کند. ارمنستان تنها کشوری نیست که روسیه در آن پایگاه نظامی دارد و سلاح می فروشد. روسیه در آسیای میانه تاجیکستان را هم به سلاح تجهیز می کند. این طرح، بخشی از طرحی در راستای حفظ منافع ژئوپولیتیکی روسیه می باشد. اگر اسرائیل و کشورهای غربی نیز با ایران بجنگند، روسیه در این جنگ شرکت نخواهد کرد. منافع روسیه ایجاب می‌کند که در مناطق نزدیک به خصوص در همسایگان روسیه جنگی رخ ندهد.

شروع جنگ در قره‌باغ کوهستانی می‌تواند فلاکتی برای قفقاز جنوبی شود. این جنگ، در عین حال می‌تواند به حدی برسد که تمام پروژه‌های دراز مدت انرژی و حمل و نقل محو شوند. روسیه نمی خواهد جنگ قره باغ شروع شود. اگر میل به چنین جنگی داشت خیلی وقت پیش مسبب این جنگ می شد. برای مسکو به راه انداختن این جنگ کار چندان سختی نیست. موضوعی که امروز برای روسیه اولویت دارد این است که در مرزها جنگ و تنشی نباشد.

میخی اف گفت: موضوع فرودگاه در خوجالی هیچ ارتباطی با روسیه ندارد: « آمریکا بیشتر مایل به فعالیت این فرودگاه می باشد. روسیه در این فکر است که بایستی آذربایجان و ارمنستان از کارهایی که می تواند باعث جنگ شود، اجتناب کنند. یعنی اینکه روسیه شروع به کار فرودگاهی در خوجالی را کار صحیحی نمی داند. مسکو این اقدام را آتش زدن دوباره به این مناقشه می داند. آمریکا هم بر عکس روسیه، خیلی مایل است که فرودگاه فعالیتش را آغاز کند. این تمایل هم برای استفاده از این فرودگاه برای حمله‌ی احتمالی به ایران نشأت می گیرد. هنگام جنگ با ایران فرودگاه خوجالی می تواند در دسترس آمریکا باشد.

میخی اف در پاسخ به این سوال که « آیا در دوره دوم رییس جمهوری سرژ سرکیسیان می توان انتظار چیز جدیدی در رابطه با حل مناقشه‌ی قره باغ داشت؟ » گفت: «انتخاب سرکسیان برای بار دوم به عنوان رییس جمهور با رضایت نخبگان ارمنستان صورت گرفته است. همه می دانند که او از ارامنه‌ی قره باغ می باشد. انتخاب دوباره‌ی سرکیسیان هیچ تاثیری در مسیر حل مناقشه قره‌باغ نخواهد داشت. مذاکرات درباره‌ی حل مناقشه، همانطوری که هست باقی خواهد ماند. در بیست سال گذشته در رابطه با مناقشه‌ی‌ قره باغ یک گام هم به جلو برداشته نشده است. چون که مواضع دو طرف صد در صد باهم متفاوت است. روند مذاکرات حل مناقشه به بن‌بست رسیده است. فکر نمی کنم که در آینده نزدیک پیشرفتی را شاهد باشیم.

این تحلیلگر سیاسی وقتی درباره‌ی مناسبات و روابط فعلی آذربایجان و روسیه توضیح می داد به وجود مشکلاتی که مرتبط با ایستگاه رادار قبله می باشد هم اشاره نمود: « اما این به آن معنی نیست که روابط دو کشور به حد رادیکال خود رسیده است. من فکر می کنم که این سردی روابط موقتی می باشد. به زودی همه چیز مسیر عادی خود را خواهد پیمود. روسیه و آذربایجان در بخشهای متعدد زیادی همکاری خود را ادامه می دهند. این نشانگر آن است که برای گرم شدن روابط دو کشور شرایط زیادی وجود دارد.»




تاریخ : | 5:14 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر
محسن رضایی: شهدای ایرانی جنگ قره باغ نیز در باکو مدفون هستند/ بازتاب فوق العاده در رسانه های جمهوری آذربایجان
سخنان «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با شبکه بین‌المللی سحر در رسانه‌های آذربایجان بازتاب داشت

خبرگزاری آران / سرویس آذربایجان

سخنان «محسن رضایی» دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مصاحبه با شبکه بین‌المللی سحر در رسانه‌های آذربایجان بازتاب داشت. وی گفت: شخصاً دستور داده بودم تا وضعیت منطقه قره باغ مشخص شود و ارتش جمهوری آذربایجان با تجهیزات نظامی مناسب تجهیز شده و آموزش‌های لازم نیز برگزار شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: حتی در آن زمان برای آموزش نظامی ویژه نیروهای نظامی آذربایجان دستورات لازم را صادر کرده بودم.

فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: تعداد زیادی ایرانی در جنگ قره باغ شرکت کردند که علاوه بر زخمی‌ها که به کشور منتقل شدند، تعداد زیادی از شهدای ایرانی جنگ قره باغ نیز در باکو مدفون هستند.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: قره باغ بخشی از اراضی اسلامی است و باید با روش های مسالمت آمیز تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان تامین شود.  

روزنامه و سایت‌های نیوز میتینگ، اسلام آذری، دیرلر، یاخا، فکت خبر، حق یولو، وطن اینفو، مدرن آذ ، دی آذ،پی آذ،مساوات و... به انعکاس اظهارات محسن رضایی در گفت‌وگو با شبکه سحر پرداختند.

برخی محافل ضد ایرانی در جمهوری آذربایجان ادعا می‌کنند که موقع جنگ قره باغ ؛ ایران از باکو حمایت نمی‌کرد، البته مسؤلان و مقامات باکو نیز مقابل این واقعیات سکوت اختیار کردند.




تاریخ : | 9:59 صبح | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر

در سال 2010 میلادی براساس آمار رسمی 8/35 درصد جمیعت ارمنستان واجد شاخص های فقر بوده است. این در حالیست که این شاخص در سال 2008 میلادی 6/27 درصد بوده است.

ساختار دولتی این کشور همچنان درگیر فساد بوده و بهروه وری زیادی ندارد. در این خصوص می توان به چند نمونه اشاره کرد. در سال 2010 میلادی براساس آمار رسمی 8/35 درصد جمیعت ارمنستان واجد شاخص های فقر بوده است. این در حالیست که این شاخص در سال 2008 میلادی 6/27 درصد بوده است. در حالیکه گرجستان و جمهوری آذربایجان به عنوان همسایگان ارمنستان از سرمایه گذاری خارجی استقبال می کنند، جرایم سازمان یافته بسیاری از سرمایه گذاران را از این کشور فراری می دهند. در این گزارش همچنین تاکید شده است که حتی ارامنه دیاسپورا نیز تمایل چندانی برای سرمایه گذاری در ارمنستان ندارند و آن را برای خود و برای کشور بی ثمر می دانند. از سوی دیگر هزاران ارمنی در حال مهاجرت از این کشور هستند. قشر جوان تحصیلکرده رو به سوی غرب دارد و قشر مسن تر موسوم به "یقه آبی ها" (کارکنان بخش های صنعتی و فنی) برای یافتن شغل به سمت شمال و روسیه مهاجرت می کنند.براساس ارزیابی آوریل سال گذشته که توسط کمیسیون اروپا انجام گرفته است، پس از استقلال ارمنستان در سال 1991 میلادی یک سوم جمعیت این کشور مهاجرت کرده است.




تاریخ : | 2:31 عصر | نویسنده : جانم فدای رهبر | نظر